Header image alt text
Vrije Basisschool O.L.V. Termuren - Actueel
Nieuwsberichten De Stip
Vrijdag 25 oktober : Taartenslag

Hartelijk dank aan iedereen die taarten gekocht en/of verkocht heeft ! Maar liefst 1339 taarten werden aan de man gebracht ! Dit is een nieuw record ! De taarten zullen aan de deur van de klas van uw kind gezet worden. Vanaf 10.30 uur kunnen ze daar afgehaald worden.

BEDANKT CERA !

Dank je wel Cera voor de sponsoring van 2000 euro. Hierdoor werd het voor De Stip mogelijk een hindernissenparcours aan te kopen voor onze kleuters !

Infoboekje schooljaar 2019 – 2020

Het nieuwe infoboekje, ook wel het ‘schoolreglement’ genoemd, staat op de website. Klik HIER om het in te kijken. Wat nieuw is voor dit schooljaar staat in het groen.

AED Toestel op de hoofdschool

Omdat wij een samenwerking aangingen met de Stad Aalst voor de verbouwingswerken in onze turnzaal, werd alvast door SportAg een AED toestel geplaatst aan onze school.

Luizen uitroeien in 8 stappen !

Daar zijn ze weer, die vervelende kriebeldiertjes ….
Op de website van klasse vind je heel wat nuttige tips. Klik daarvoor HIER.

In DIT filmpje toont men in 8 stappen hoe je best te werk gaat om de luizen te lijf te gaan.