Header image alt text
Vrije Basisschool O.L.V. Termuren - Actueel
Nieuwsberichten De Stip
Eerste Communie – Vormsel

De eerste communie is verplaatst naar zaterdag 19 september om 14 uur.

Het vormsel gaat door op zondag 27 september om 11 uur.

Inschrijvingsperiode

Alle inschrijvingen waarvoor fysieke aanwezigheid vereist is, worden opgeschort tot en met 5 april 2020.
Reeds gerealiseerde inschrijvingen blijven behouden. Ook de inschrijvingsperiodes voor voorrangsgroepen (indicator – niet-indicatorlln) worden opgeschort.
Van zodra de school open is, voorzien we één week om deze voorrangsgroepen alsnog te laten inschrijven en gebruik te laten maken van hun voorrang.

CLB blijft open

Update maatregelen coronavirus

De lessen gaan niet door vanaf maandag 16 maart tot en met vrijdag 3 april 2020.
Wij voorzien enkel noodopvang in onze hoofdschool van 7u00 tot 18u00.
Verdere specifieke informatie ontvangt u via mail.

Bij vragen kan u steeds de directie contacteren 0494/30 41 76.

BEDANKT CERA !

Dank je wel Cera voor de sponsoring van 2000 euro. Hierdoor werd het voor De Stip mogelijk een hindernissenparcours aan te kopen voor onze kleuters !

Infoboekje schooljaar 2019 – 2020

Het nieuwe infoboekje, ook wel het ‘schoolreglement’ genoemd, staat op de website. Klik HIER om het in te kijken. Wat nieuw is voor dit schooljaar staat in het groen.

AED Toestel op de hoofdschool

Omdat wij een samenwerking aangingen met de Stad Aalst voor de verbouwingswerken in onze turnzaal, werd alvast door SportAg een AED toestel geplaatst aan onze school.

Luizen uitroeien in 8 stappen !

Daar zijn ze weer, die vervelende kriebeldiertjes ….
Op de website van klasse vind je heel wat nuttige tips. Klik daarvoor HIER.

In DIT filmpje toont men in 8 stappen hoe je best te werk gaat om de luizen te lijf te gaan.