Header image alt text
Vrije Basisschool O.L.V. Termuren - Actueel
Nieuwsberichten De Stip
Inschrijven eetfestijn

Door op onderstaande afbeelding te klikken kan u inschrijven voor het eetfestijn van 15 en 16 februari.

AED Toestel op de hoofdschool

Omdat wij een samenwerking aangingen met de Stad Aalst voor de verbouwingswerken in onze turnzaal, werd alvast door SportAg een AED toestel geplaatst aan onze school.

Schoolfeest 1 : Carnavalstoet op vrijdag 1 maart (namiddag)

Dit schooljaar houden wij 2 schoolfeestjes.

Op vrijdagnamiddag, 1 maart, trekken wij met de ganse school door het dorp van Erembodegem met onze carnavalstoet.  Hou deze datum alvast vrij in je agenda. Deze 2-jaarlijkse traditie is steeds een prachtig gebeuren met mooie kledij, aangepaste dansjes en leuke muziek.

Ons tweede schoolfeest vindt plaats op zaterdag 27 april. We organiseren op die dag een tweedehandsbeurs en foodmarkt.

Update kerstmarkt Music for Life

Onze kerstmarkt met zelf geknutselde werkjes van de leerlingen bracht maar liefst €1000 op!
Dit bedrag werd intussen overhandigd aan VZW KOK.

Dank aan alle bezoekers voor dit warme gebaar!

Infoboekje 2018-2019

Klik HIER om het nieuwe infoboekje (schoolreglement) te bekijken.

Luizen uitroeien in 8 stappen !

Daar zijn ze weer, die vervelende kriebeldiertjes ….
Op de website van klasse vind je heel wat nuttige tips. Klik daarvoor HIER.

In DIT filmpje toont men in 8 stappen hoe je best te werk gaat om de luizen te lijf te gaan.