Header image alt text
Vrije Basisschool O.L.V. Termuren - Actueel
Nieuwsberichten De Stip
Vacature studiebegeleider

Wij zijn op zoek naar een studiebegeleider (m/v) voor het schooljaar 2020-2021.

Op maandag – dinsdag – donderdag:
16u00 – 16u30 Een groep van maximum 20 kinderen begeleiden bij het maken van hun huiswerk.

Profiel
Zorgen voor een stimulerend opvoedingsklimaat en een krachtige onderwijsleeromgeving

Talenkennis

Vereiste studies
Geen specifieke vereiste studies

Werkervaring
Ervaring is een pluspunt

Contract
1u30min/week: maandag – dinsdag – donderdag van 16u00-16u30
Tijdens de schoolvakanties niet.
arbeiderscontract van bepaalde duur

Plaats tewerkstelling
VBS De Stip Termurenlaan 24 9320 Erembodegem

Waar en hoe solliciteren?
Neem contact op met de directie Claudia Parewijck 0494/30 41 76

Deze vacature mag gedeeld worden.

Donderdag 3 september : infoavond voor alle ouders
  • Donderdag 3 september 2020 om 19u30: infoavond in de hoofd- en wijkschool zowel voor de kleuterschool als de lagere school. Mis deze afspraak niet! Je krijgt er alle informatie te horen, je kan kennismaken met de werking van de klas en natuurlijk ook met de juf of meester van jouw kapoen. Deze avond is niet bedoeld voor kinderen.

Dinsdag 1 september : allen terug naar school – gewijzigde schooluren !

Wij denken ook reeds aan  1 september 2020, een nieuw schooljaar, nieuwe gezichtjes, een blij weerzien, een keitoffe start. Aangezien onze nieuwe turnzaal en de volledige speelplaats tegen de start van het nieuwe schooljaar beschikbaar is, starten wij met de volledige school voltijds op. Vanuit de overheid werken ze verschillende draaiboeken uit naargelang de fase waarin het coronavirus zich bevindt. Ze werken hierbij met kleurcodes. In de laatste week van augustus mogen jullie van ons een mail verwachten met het vernieuwde draaiboek.

Opgelet : voortaan starten de lessen alle dagen om 8.40 uur, tot 12.15 uur en van 13.30 uur tot 15.25 uur.

Woensdag 26 aug. – Klusdag : kom jij ook een handje toesteken?
  • Woensdag 26 augustus 2020 van 9u-16u: klusjesdag! Wie graag een handje toesteekt, geef gerust een seintje. Allen welkom!

Bestelling warme maaltijden schooljaar 2020-2021

Vanaf de eerste schooldag kunnen kinderen een warme maaltijd krijgen in onze hoofdschool.  Hiervoor moet je echter ten laatste op 23 augustus uw reservatie doorgegeven hebben.  Om de maaltijd te reserveren, klik je HIER. Heeft u meerdere kinderen, dan moet u ook meerdere formulieren invullen.

Ontdek het CLB

In dit filmpje ontdek je het CLB en kom je meer te weten over je eerste systematisch contactmoment.

Bericht van het CLB i.v.m. de vaccinaties en onderzoeken

Wij krijgen regelmatig vragen over de verdere planning van de vaccinaties en onderzoeken dit schooljaar en volgend schooljaar. Dit zijn heel terechte vragen, helaas hebben wij ook nog niet op alle vragen een antwoord. We zetten graag voor jullie op een rijtje wat we momenteel weten. Klik daarvoor HIER.

AED Toestel op de hoofdschool

Omdat wij een samenwerking aangingen met de Stad Aalst voor de verbouwingswerken in onze turnzaal, werd alvast door SportAg een AED toestel geplaatst aan onze school.

Luizen uitroeien in 8 stappen !

Daar zijn ze weer, die vervelende kriebeldiertjes ….
Op de website van klasse vind je heel wat nuttige tips. Klik daarvoor HIER.

In DIT filmpje toont men in 8 stappen hoe je best te werk gaat om de luizen te lijf te gaan.