Header image alt text
Pannenkoekenverkoop

Registratie covid

Beste ouders

Hieronder vinden jullie een link: registratie covid
Klik HIER
Gelieve deze voor elk individueel kind in te vullen wanneer zij of hij afwezig is. (Graag ook de ouders die dit reeds telefonisch of via een ander kanaal hebben doorgegeven.) Jullie zullen dit waarschijnlijk meermaals moeten invullen om de info up-to-date te houden. Dit maakt het voor ons als school gemakkelijker om alles te centraliseren. We vragen dan ook om dit nauwgezet op te volgen.

We staan er voor en samen gaan we er door! Hou jullie gezond en wel!

Met vriendelijke groeten

Claudia Parewyck

Directie VBS De Stip

Inschrijving broers en zussen

Beslisboom : mag mijn kind naar school of niet ?

Download the PDF file .

Infodag voor nieuwe kleuters

Luchtkwaliteit lokalen

Met de start van het nieuwe schooljaar zorgen we extra goed voor onze kinderen en personeelsleden.
We investeren in 20 CO2meters. Elke klas meet te allen tijde de luchtkwaliteit.
Lokalen ventileren blijft belangrijk! Samen gaan we voor een gezond en goed leef- en leerklimaat!

Info voor nieuwe leerlingen.

Maak kennis met onze school!

Inschrijven nieuwe leerlingen

Voor een inschrijving neemt u best telefonisch contact op met de directie via het vaste nummer 053/ 70 22 14 – keuze directie.

Meer info over de inschrijvingen vind je ook HIER.

Schoolreglement schooljaar 2021 – 2022

Het schoolreglement voor schooljaar 2021 – 2022 is klaar.  Bekijk het HIER.

Onze schooluren

De lessen starten alle dagen om 8.40 uur, tot 12.15 uur en van 13.30 uur tot 15.25 uur.

Ontdek het CLB

In dit filmpje ontdek je het CLB en kom je meer te weten over je eerste systematisch contactmoment.

AED Toestel op de hoofdschool

Omdat wij een samenwerking aangingen met de Stad Aalst voor de verbouwingswerken in onze turnzaal, werd alvast door SportAg een AED toestel geplaatst aan onze school.

Luizen uitroeien in 8 stappen !

Daar zijn ze weer, die vervelende kriebeldiertjes ….
Op de website van klasse vind je heel wat nuttige tips. Klik daarvoor HIER.

In DIT filmpje toont men in 8 stappen hoe je best te werk gaat om de luizen te lijf te gaan.