Header image alt text
Vrije Basisschool O.L.V. Termuren - Actueel
Nieuwsberichten De Stip
Dinsdag 3 september : infoavond

Deze infoavond is zowel voor de lagere school als voor de kleuterschool. Mis deze avond niet, hier worden belangrijke afspraken gemaakt voor het nieuwe schooljaar !

29 augustus – klusdag !

Op deze dag zorgen wij dat onze school er terug piekfijn bij ligt om het nieuwe schooljaar te starten. Wij kunnen heel wat hulp gebruiken van ouders, grootouders, …. om op te ruimen, te verven, te knutselen, …. Komt u ons ook helpen?

Slotviering – einde schooljaar

Ons schooljaar sluiten wij af met een eucharistieviering om 10.45 uur in de turnzaal van de school. Iedereen welkom ! Het schooljaar eindigt om 12 uur. Er is opvang in de hoofdschool en op DMA tot 13 uur.

AED Toestel op de hoofdschool

Omdat wij een samenwerking aangingen met de Stad Aalst voor de verbouwingswerken in onze turnzaal, werd alvast door SportAg een AED toestel geplaatst aan onze school.

Luizen uitroeien in 8 stappen !

Daar zijn ze weer, die vervelende kriebeldiertjes ….
Op de website van klasse vind je heel wat nuttige tips. Klik daarvoor HIER.

In DIT filmpje toont men in 8 stappen hoe je best te werk gaat om de luizen te lijf te gaan.