Header image alt text
Vrije Basisschool O.L.V. Termuren - Actueel
Nieuwsberichten De Stip
BEDANKT CERA !

Dank je wel Cera voor de sponsoring van 2000 euro. Hierdoor werd het voor De Stip mogelijk een hindernissenparcours aan te kopen voor onze kleuters !

Infoboekje schooljaar 2019 – 2020

Het nieuwe infoboekje, ook wel het ‘schoolreglement’ genoemd, staat op de website. Klik HIER om het in te kijken. Wat nieuw is voor dit schooljaar staat in het groen.

Warme maaltijden schooljaar 2019 – 2020

Vanaf maandag 2 september kunnen de kinderen op school warme maaltijden eten. Het is nodig om vooraf te registreren vóór 27 augustus. Klik HIER en vul het bestelformulier in.

Op onze website bij ‘warme maaltijden‘, vindt u ook steeds het maandmenu.

Dinsdag 3 september -19u30 : infoavond

Deze infoavond is zowel voor de lagere school als voor de kleuterschool. Mis deze avond niet, hier worden belangrijke afspraken gemaakt voor het nieuwe schooljaar !

29 augustus – klusdag !

Op deze dag zorgen wij dat onze school er terug piekfijn bij ligt om het nieuwe schooljaar te starten. Wij kunnen heel wat hulp gebruiken van ouders, grootouders, …. om op te ruimen, te verven, te knutselen, …. Komt u ons ook helpen?

AED Toestel op de hoofdschool

Omdat wij een samenwerking aangingen met de Stad Aalst voor de verbouwingswerken in onze turnzaal, werd alvast door SportAg een AED toestel geplaatst aan onze school.

Luizen uitroeien in 8 stappen !

Daar zijn ze weer, die vervelende kriebeldiertjes ….
Op de website van klasse vind je heel wat nuttige tips. Klik daarvoor HIER.

In DIT filmpje toont men in 8 stappen hoe je best te werk gaat om de luizen te lijf te gaan.