Header image alt text
Vrije Basisschool O.L.V. Termuren - Actueel
Nieuwsberichten De Stip
Taartenslag!!!

Naar jaarlijkse gewoonte houden wij weer een grote taartenslag.
Nog tot 23 oktober kan u via onderstaande link lekkere ovenverse taarten (ook geschikt voor de diepvriezer) bestellen. Wij zorgen voor een ruime keuze aan 9 euro het stuk.
De taarten worden geleverd op DONDERDAG 29 OKTOBER 2020 en door de leerlingen meegenomen. Zij kunnen ook coronaproof worden afgehaald tussen 10.30 uur – 15u00 in de turnzaal. Je komt enkel voor het afhalen van de taarten langs het grote hek achteraan de school binnen en volgt de wegwijzers.

De winst van de taartenslag en het eetfestijn ( 26 -27 februari 2021) gaat naar vingerveilige binnendeuren in de kleuterblok op de hoofdschool en een nieuwe deur in de wijkschool. Wij danken u nu reeds voor uw steun en wensen U alvast “Smakelijk !”

Bestellen is niet langer mogelijk.

Schoolreglement schooljaar 2020 – 2021

Het schoolreglement voor schooljaar 2020 – 2021 is klaar.  Bekijk het HIER.

Infoavond nieuwe kleuters

Voor de peuters en de kleuters van de 1ste kleuterklas die nog niet naar school gekomen zijn : Deze ouders worden op de instapdatum  uitgenodigd op school en mogen langskomen net na schooltijd. Op deze manier kunnen zij voor de eerste keer kennis maken met onze school / onze werking / de juf in een beperkte groep.  Per kind ontvangen wij graag 1 ouder met mondmasker.
De volgende instapdata, en dus ook infoavond voor deze kapoenen:
– 9 november 2020 om 15u30
– 4 januari 2020 om 15u30
– 2 februari 2021 om 15u30 (1 februari 2021 = lokale verlofdag)
– 22 februari 2021 om 15u30
– 19 april 2021 om 15u30
– 17 mei 2021 om 15u30

Gewijzigde schooluren !

Opgelet : Vanaf dit schooljaar starten de lessen alle dagen om 8.40 uur, tot 12.15 uur en van 13.30 uur tot 15.25 uur.

Ontdek het CLB

In dit filmpje ontdek je het CLB en kom je meer te weten over je eerste systematisch contactmoment.

Bericht van het CLB i.v.m. de vaccinaties en onderzoeken

Wij krijgen regelmatig vragen over de verdere planning van de vaccinaties en onderzoeken dit schooljaar. Dit zijn heel terechte vragen, helaas hebben wij ook nog niet op alle vragen een antwoord. We zetten graag voor jullie op een rijtje wat we momenteel weten. Klik daarvoor HIER.

AED Toestel op de hoofdschool

Omdat wij een samenwerking aangingen met de Stad Aalst voor de verbouwingswerken in onze turnzaal, werd alvast door SportAg een AED toestel geplaatst aan onze school.

Luizen uitroeien in 8 stappen !

Daar zijn ze weer, die vervelende kriebeldiertjes ….
Op de website van klasse vind je heel wat nuttige tips. Klik daarvoor HIER.

In DIT filmpje toont men in 8 stappen hoe je best te werk gaat om de luizen te lijf te gaan.