Header image alt text
Vrije Basisschool O.L.V. Termuren - Actueel
Nieuwsberichten De Stip
Info voor nieuwe leerlingen.

Maak kennis met onze school!

Inschrijven nieuwe leerlingen

Wie een broer of zus heeft geboren in 2019 mag telefonisch contact opnemen met de directie om het kind bij ons op school in te schrijven. De inschrijvingen van de broers en zussen en kinderen van personeel vinden plaats vanaf 1 februari 2021 tot en met 26 februari 2021. Na deze periode verliezen zij hun voorrangsrecht.

Andere kinderen (niet broers/zussen en geen kinderen van personeel) kunnen vanaf maandag 8 maart 2021 om 8u00 telefonisch inschrijven via het vaste nummer 053/ 70 22 14 – keuze directie.

Meer info over de inschrijvingen vind je ook HIER.

Schoolreglement schooljaar 2020 – 2021

Het schoolreglement voor schooljaar 2020 – 2021 is klaar.  Bekijk het HIER.

Infoavond nieuwe kleuters

Voor de peuters en de kleuters van de 1ste kleuterklas die nog niet naar school gekomen zijn : Deze ouders worden op de instapdatum  uitgenodigd op school en mogen langskomen net na schooltijd. Op deze manier kunnen zij voor de eerste keer kennis maken met onze school / onze werking / de juf in een beperkte groep.  Per kind ontvangen wij graag 1 ouder met mondmasker.
De volgende instapdata, en dus ook infoavond voor deze kapoenen:

– 2 februari 2021 om 15u30 (1 februari 2021 = lokale verlofdag)
– 22 februari 2021 om 15u30
– 19 april 2021 om 15u30
– 17 mei 2021 om 15u30

Gewijzigde schooluren !

Opgelet : Vanaf dit schooljaar starten de lessen alle dagen om 8.40 uur, tot 12.15 uur en van 13.30 uur tot 15.25 uur.

Ontdek het CLB

In dit filmpje ontdek je het CLB en kom je meer te weten over je eerste systematisch contactmoment.

Bericht van het CLB i.v.m. de vaccinaties en onderzoeken

Wij krijgen regelmatig vragen over de verdere planning van de vaccinaties en onderzoeken dit schooljaar. Dit zijn heel terechte vragen, helaas hebben wij ook nog niet op alle vragen een antwoord. We zetten graag voor jullie op een rijtje wat we momenteel weten. Klik daarvoor HIER.

AED Toestel op de hoofdschool

Omdat wij een samenwerking aangingen met de Stad Aalst voor de verbouwingswerken in onze turnzaal, werd alvast door SportAg een AED toestel geplaatst aan onze school.

Luizen uitroeien in 8 stappen !

Daar zijn ze weer, die vervelende kriebeldiertjes ….
Op de website van klasse vind je heel wat nuttige tips. Klik daarvoor HIER.

In DIT filmpje toont men in 8 stappen hoe je best te werk gaat om de luizen te lijf te gaan.