Sub Logo

Wil jij jouw kapoen inschrijven in VBS De Stip ? Wees er tijdig bij !

De inschrijvingen voor het schooljaar 2021-2022 starten

– met broers en zussen + kinderen van personeel op 1 februari t.e.m. 25 februari 2022 Er zijn geen inschrijvingen mogelijk op maandag 14 februari 2022 (lokale verlofdag).

– Andere kinderen (niet broers / zussen en geen kinderen van personeel) kunnen vanaf 10 maart 2022ingeschreven worden. Deze dubbele contingenteringsperiode (= voorrangsperiode voor indicator – niet-indicatorleerling) loopt tot en met 30 maart 2022.

-Vanaf 19 april 2022 start de vrije inschrijvingsperiode en hoeven we geen rekening meer te houden met bepaalde voorrangsgroepen.

Tijdens de zomervakantie lopen de inschrijvingen in de eerste week van juli en de laatste week van augustus van 10.00 uur tot 12.00 uur of na afspraak
De school is gesloten van 9 juli tot en met 17 augustus 2022.

Locatie inschrijving

Inschrijvingen voor de hoofd- èn de wijkschool gebeuren steeds op de hoofdschool in de Termurenlaan 24 te Erembodegem.

Verloop inschrijvingen

Hoe verloopt de inschrijving voor broers / zussen en kinderen van personeel?

Stap 1: De ouders maken telefonisch een afspraak met de directie.

Stap 2: De directie vult samen met de ouders de nodige documenten in. Breng zeker en vast de ISI-kaart en/of eID-kaart van uw kind mee.

Hoe verloopt de inschrijving voor niet broers / zussen en geen kinderen van personeel?

Stap 1: De ouders die nieuw zijn en hun kind wensen in te schrijven, kunnen langskomen vanaf 10 maart 2022 om 8uur.  Wil je zeker zijn van een plaats?  Kom dan langs op de eerste inschrijvingsdag (10 maart 2022). Je hoeft voor deze dag geen afspraak te maken.  Breng zeker en vast de ISI-kaart en/of eID-kaart van uw kind mee.

Stap 2: De directie vult samen met de ouders de nodige documenten in.

Wanneer mag mijn kind naar school?

Klik hier om de instapdatum van je kleuter te berekenen.

MAAR Opgelet! Alle kinderen geboren in 2020 moeten dit schooljaar (2021-2022) ingeschreven worden, ook al mogen ze pas instappen in september 2023.