Sub Logo

Wil jij jouw kapoen inschrijven in VBS De Stip ? Wees er tijdig bij !

De inschrijvingen voor het schooljaar 2020-2021 starten

– met broers en zussen + kinderen van personeel op maandag 1 februari t.e.m. vrijdag 26 februari 2021 Er zijn geen inschrijvingen mogelijk op maandag 1 februari 2021 (lokale verlofdag) en tijdens de krokusvakantie.

– Andere kinderen (niet broers/ zussen en geen kinderen van personeel) kunnen vanaf maandag 8 maart 2021 om 8u telefonisch inschrijven via het vaste nummer 053/70 22 14 – keuze directie.

Deze dubbele contingenteringsperiode (= voorrangsperiode voor indicator – niet-indicatorleerling) loopt tot en met 19 maart 2021.

-Vanaf 19 april 2021 start de vrije inschrijvingsperiode en hoeven we geen rekening meer te houden met bepaalde voorrangsgroepen.

Hoe verloopt de inschrijving op afstand?

Stap 1: De ouders die nieuw zijn en hun kind wensen in te schrijven, nemen telefonisch contact op via het nummer 053/702214 – keuze directie. Dit kan pas vanaf 8 maart 2021 om 8u00, niet eerder.

Stap 2: De directie vult via de telefoon samen met de ouders de leerlingenfiche in.

Stap 3: De school bezorgt de leerlingenfiche + de andere inschrijvingsdocumenten aan de ouders. Dit wordt digitaal of via de post naargelang de wens van de ouders verstuurd.

Stap 4: De ouders vullen alle documenten thuis in en bezorgen dit zo spoedig mogelijk terug aan de school. Dit kan digitaal naar directie@vbsdestip.be of via de post of brievenbus van de school.

VBS De Stip

Termurenlaan 24

9320 Erembodegem

Stap 5: De school kijkt deze documenten na en indien er gegevens ontbreken, neemt de school telefonisch contact op met de ouders.

Stap 6: De school stuurt de ouders een mail als bevestiging van de effectieve inschrijving.

Via onderstaande link (vanaf 15 februari 2021 beschikbaar) kan je alvast digitaal kennis maken met onze school. Wanneer je als ouder meer informatie wenst, kan je op een ander moment telefonisch of via mail contact opnemen met de school.

– Wat de vrije inschrijvingen betreft vanaf maandag 19 april 2021 :

Wegens de coronacrisis schrijven we de kinderen telefonisch in en maken een afspraak met de ouders om enkel de documenten te tekenen, rekening houdend met de voorzorgsmaatregelen.

Inschrijvingen voor de hoofd- èn de wijkschool gebeuren op de hoofdschool Termurenlaan 24 te Erembodegem.

Tijdens de zomervakantie lopen de inschrijvingen in de eerste week van juli en de laatste week van augustus van 10.00 uur tot 12.00 uur of na afspraak
De school is gesloten van 10 juli tot en met 15 augustus 2021.

Voor verdere info verwijzen we u naar pagina 18 van het infoboekje.

In welke klassen zijn er nog plaatsen vrij? Bekijk HIER in welke klas je nog kan inschrijven.

Klik hier om de instapdatum van je kleuter te berekenen.

MAAR Opgelet! Alle kinderen geboren in 2019 moeten dit schooljaar (2020-2021) ingeschreven worden, ook al mogen ze pas instappen in september 2022.