Sub Logo

Wil jij jouw kapoen inschrijven in VBS De Stip ? Wees er tijdig bij !

De inschrijvingen voor het schooljaar 2020-2021 starten

– met broers en zussen + kinderen van personeel op maandag 1 februari t.e.m. vrijdag 26 februari 2021 Er zijn geen inschrijvingen mogelijk op maandag 1 februari 2021 (lokale verlofdag) en tijdens de krokusvakantie.

– de periode sociale mix vanaf maandag 8 maart 2021  om 8u00 t.e.m. vrijdag 19 maart 2021.

– de vrije inschrijvingen vanaf maandag 19 april 2021.

Wegens de coronacrisis schrijven we de kinderen telefonisch in en maken een afspraak met de ouders om enkel de documenten te tekenen, rekening houdend met de voorzorgsmaatregelen.

Inschrijvingen voor de hoofd- èn de wijkschool gebeuren op de hoofdschool Termurenlaan 24 te Erembodegem.

Inschrijven kan elke schooldag, liefst na afspraak (0494/30 41 76).

Breng alvast de ISI+ -kaart van je kind mee.
Tijdens de zomervakantie lopen de inschrijvingen in de eerste week van juli en de laatste week van augustus van 10.00 uur tot 12.00 uur of na afspraak
De school is gesloten van 10 juli tot en met 15 augustus 2021.

Voor verdere info verwijzen we u naar pagina 18 van het infoboekje.

In welke klassen zijn er nog plaatsen vrij? Bekijk HIER in welke klas je nog kan inschrijven  en onze capaciteitsbepaling.

Klik hier om de instapdatum van je kleuter te berekenen.

MAAR Opgelet! Indien u uw kind niet inschrijft als peuter en een jaar later uw kind als kleuter wenst in te schrijven, dan bestaat  de kans dat de 1ste kleuterklas  volledig volzet is met de peuters die reeds waren ingeschreven het jaar voordien en doorschuiven naar de 1ste kleuterklas. Wees er dus tijdig bij !